مقالات

معرفی انواع پاوربانک

انواع پاور بانک

در این مقاله می خواهیم به معرفی انواع پاوربانک بپردازیم که 100 در صد به شما در خرید هر نوع پاوربانکی کمک خواهد کرد.

همه شما تا به حال تجربه تمام شدن باطری و در دسترس نبودن هیچ گونه برقی برای شارژ را تجربه کردید، در این حالت ممکن است تماس ضروری را از دست بدهید یا حتی در مسافرت راه را گم کنید یا اینکه به مشکلی برخورده باشید؛ اما به دلیل تمام شدن باطری نتوانید با کسی ارتباط برقرار کنید. بهترین راه حل برای اینکه هیچ گاه به مشکل پایان شارژ موبایل خود نخورید، همراه داشتن یک پاور بانک است.

انواع پاوربانک مانند یک باطری با ظرفیت بالا و قابلیت شارژ است که با هر بار شارژ آنها بسته به مدل و رنج قیمتی آنها می‌توانند موبایل و وسایل الکتریکی شما را شارژ کنند.

انواع پاوربانک‌ در مدل ها، سایزها و شکل های مختلفی وجود دارد. برای مثال شما می توانید یک پاوربانک انتخاب کنید به اندازه ای که در جیب شما به راحتی جا بگیرد یا برعکس یک پاوربانک بگیرید با حجم و اندازه بزرگ تر؛ اما ظرفیت بالاتر. همچنین از نظر کاربری هم می توانند مدل های مختلفی داشته باشند، برای مثال پاوربانک‌های که تنها می توانند هندزفری بلوتوثی شما را شارژ کند یا پاوربانکی که امکان شارژ به لب تاپ شما هم می دهد.

شکل ظاهری پاوربانک‌ها هم بسیار مهم است. برای مثال جنس رویه آنها به گونه ای باشد که از دست به راحتی سر نخورد. به راحتی گرد و خاک جذب نکند یا دارای صفحه نمایشی واضح برای نشان دادن اطلاعات باشند. از نظر شکلی هم مدل های بسیار متفاوتی دارند (انواع پاوربانک‌ کارتی، جاسوئیچی، قلمی، دارای چراغ قوه، دارای اسپیکر، پاور بانک هایی با حجم و ظرفیت متفاوت)

برای آگاهی بیشتر مطالعه این مقاله خرید بهترین شارژر موبایل و تبلت پیشنهاد می شود. 


فروشگاه محصولات

پاور بانک

نخستین پاوربانک

اولین پاوربانک‌ در سال 2001 توسط یک شرکت چینی به نام Pisen ساخته شد. طرح اولیه دو باطری AA بود که توسط یک مدار کنار هم قرار گرفتند. در آن زمان این پاوربانک اولین نمایش عمومی خود را در نمایشگاه بین المللی لوازم الکترونیکی مصرفی لاس وگاس انجام داد.

 اولین پاوربانک حجیم بود و عمر باطری کمی داشت. امروزه، طرح‌های بسیار پیچیده‌تر و فشرده‌تر با عمر باطری بسیار بالاتر وجود دارد. اکثر پاوربانک‌های مدرن می‌توانند در کف دست جای بگیرند و قبل از تمام شدن باتری گوشی هوشمند شما را چند بار شارژ کنند.

ظرفیت واقعی هر انواع پاوربانک چقدر است؟

ـ ظرفیت واقعی انواع پاوربانک‌ چیزی نیست که بر روی آن نوشته است و اینکه چندبار بتواند گوشی شمارا شارژ کند بستگی به باطری موبایل شما نیز دارد.

محاسبه ولتاژ انواع پاوربانک

برای مثال شما یک پاوربانک با ظرفیت 10000 میلی آمپر و ولتاژ 3.7 خریداری می کنید. باطری گوشی شما 3000 میلی آمپر و 5 ولت است.  

شما انتظار دارید تا سه بار و حدود 30 درصد گوشی خود را شارژ کنید. اما می بینید که این طور نیست! برای به دست آوردن ظرفیت واقعی پاوربانک خود ولتاژ را بر آمپر ضرب کنید که نتیجه 3.7 در 10000 برابر با 37000 می شود.

سپس تقسیم بر ولتاژ گوشی 5/37000 برابر 7400 می شود؛ اما باز هم این عدد واقعی نیست؛ زیرا مقدار کمی هم در زمان شارژ انرژی الکتریکی با مقاومت کابل و… به صورت گرما هدر می رود که اگر ده درصد گرمای هدر  را حساب کنیم می شود 5/3.7 در 9000 برابر با 6660 می شود و این عدد حدود ظرفیت واقعی پاوربانک شما است.

جنس و تکنولوژی

 تنها با این اعداد نمی توان گفت انواع پاوربانک‌ به یک اندازه مساوی می توانند شارژ بدهند. بلکه جنس و تکنولوژی به کار رفته برای ساخت پاوربانک هم فاکتور بسیار مهمی است که شما چه پاور بانکی و با چه کیفتی خریداری می کنید.

 انواع مختلف پاوربانک 

پاوربانک رایج: این پاور بانک ها جزء رایج ترین مدل پاوربانک‌ها هستند با ظرفیت و اندازه های مشابه به هم. از طریق درگاه USB یا میکرو USB هم شارژ می شوند.

پاوربانک خورشیدی: همان طور که از نام این پاوربانک مشخص است می توانند از نور خورشید با استفاده از پنل های خورشیدی که دارند خودشان را شارژ کنند، هر چند به دلیل کوچک بودن سلول های خورشیدی این نوع پاوربانک‌ها روند شارژ قطره ای انجام می شود؛ اما گاهی اوقات می تواند بسیار مفید باشد.

پاوربانک بی سیم: باتوجه به اینکه بسیاری از گجت ها مانند تلفن های همراه امروزه از تکنولوژی شارژ بی سیم استفاده می‌کنند، این نوع پاوربانک‌ها قابلیت شارژ بی سیم دارند؛ اما خودشان با توسط درگاه استاندارد USB  شارژ می شوند.

انواع پاوربانک

انواع پاوربانک با قابلیت فست شارژ

فست شارژ یک تکنولوژی جدید در گوشی های امروزه به حساب می آید با کمک این قابلیت شما می توانید گوشی تان را در زمان بسیار کمتری شارژ کنید. پس در موقع خرید پاوربانک‌ها دقت کنید اگر گوشی شما از قابلیت فست شارژ پشتیبانی می کند، پاور بانک با قابلیت فست شارژ خریداری کنید و اگر هم گوشی شما این قابلیت را ندارد می توانید از پاور بانک های معمولی هم استفاده کنید و فرقی برای شارژ کردن گوشی شما ندارند.

به این نکته هم توجه کنید که پاوربانک با قابلیت شارژ سریع تنها مخصوص گوشی است و بقیه وسایل الکتریکی شما را با همان سرعت معمولی شارژ می کند.

دسته بندی انواع پاوربانک از ولتاژ

پاوربانک‌هایی که دارای باطری لیتیوم یونی هستند، دارای ظرفیت بالاتر و قیمت مناسب تری هستند؛ اما از نظر طول عمر، طول عمر کمتری دارند و بعد از مدتی به مشکل می خورند و این بزرگ ترین ضعف این نوع پاوربانک‌ها است.

پاوربانک‌هایی با باطری لیتیوم پلیمری دارای طول عمر بیشتری هستند و در طول زمان دچار مشکل نخواهند شد، به همین دلیل قیمت بالاتری هم دارند.

انتخاب مناسب انواع پاوربانک

در نهایت چه پاور بانکی را بخریم؟ امروزه در بازار مدل های بسیاری از پاوربانک‌ها هستند، با کاربرد ها و ویژگی های متفاوت و همین طور کیفیت ها و رنج های قیمتی مختلف. برای خرید یک پاور بانک خوب باید با توجه به بودجه و کارایی که لازم دارید تصمیم به خرید پاوربانک کنید.

آیتم سرا یک فروشگاه بزرگ و معتبر در زمینه فروش تلفن همراه و لوازم جانبی است که شما می توانید به راحتی پاوربانک مناسب خود را از این طریق خریداری کنید. 

خرید انواع پاوربانک از فروشگاه آیتم سرا

اکنون که در مورد انواع پاورنک‌ها اطلاعات کافی را کسب کرده‌اید، وقت آن رسیده برای خرید بهترین پاوربانک که متناسب با نیازهای شما باشد، اقدام کنید.

فروشگاه آیتم سرا انواع مختلفی از محصولات را ارائه می‌دهد. این محصولات از برندهای متنوعی هستند و نیازهای مختلف افراد را برآروده می‌کنند.

در فروشگاه آیتم سرا متناسب با هر سلیقه می‌توان محصول پیدا کرد. اگر در خرید پاوربانک محدودیت قیمت دارید، آیتم سرا آن را با قیمت‌های متنوع و مناسب با هر بودجه‌ای در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

برای مشاهده لیست قیمت محصولات می توانید به فروشگاه مراجعه کنید.


تماس با ما

دیدگاهی در مورد “معرفی انواع پاوربانک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *